και τώρα?

Μπροστά στην ίσως μεγαλύτερη απόφαση της ζωής μου (έως τώρα τουλάχιστον) ζητώ τη γνώμη σας.
Είμαι παντρεμένη με 2 μικρά παιδιά.για λόγους δουλειάς μένουμε σε άλλες πόλεις εγώ και τα παιδιά με το σύζυγο.Ο γάμος δε πήγαινε καιρό καλά κι έχω εδώ και 8 μήνες σχέση με έναν άλλο άνθρωπο με τον οποίο είχα σκοπό να παντρευτώ μετά το διαζύγιο μου.(θα με κρίνετε ίσως γι αυτό)
χτες έμαθα πως είμαι έγκυος από το σύντροφό μου και ίσως η μόνη λύση μοιάζει η έκτρωση. εκείνος λέει πως δεν είμαστε έτοιμοι από άποψη διαζυγίου και οικονομική .από την άλλη εγώ σαν μάνα δε μπορώ να το κάνω . δε τολμώ να μιλήσω πουθενά.εσείς τι θα συμβουλεύατε?

Από: μαρια

5 σχόλια στο “και τώρα?”

  1. Ο τρόπος που έχεις επιλέξει να ζείς βρίσκεται σε οριακές καταστάσεις αλλά είναι 1000 φορές προτιμότερο να το κρατήσεις το παιδί παρά να το σκοτώσεις .
    Ποιός θα σε θεραπεύσει από την κατάθλιψη , τις ενοχές και ότι άλλο αποκτήσεις μετά από την έκτρωση ? http://ektrosi.com/archives/463
    Για υτό κράτα το παιδί σου και έχει ο Θεός .

  2. και μετά?τι θα κάνω όταν ο πατέρας του μου λέει πως είναι έτοιμος να δώσει πράγματα στο παιδί και έχω και άλλα 2 μικρά που με περιμένουν?το θέλω , το είδα , το νοιώθω μέσα μου και απλώς δε ξέρω τι να κάνω

  3. Θα έχεις και τα 3 σου παιδιά μαζί ! τώρα με τους άντρες σου τι θα κάνεις δεν ξέρω … εκεί πρέπει να πάρεις μια απόφαση …πάντως 1000 φορές καλύτερα να το γεννήσεις παρά να το σκοτώσεις . Θα έχεις ότι έχεις τώρα συν τις ψυχολογικές επιπτώσεις μιας έκτρωσης !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *