Αποτρέψαμε 11.132 αμβλώσεις

Με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε η Επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας τη Μητρότητας του Πατριαρχείου Μόσχας, Μαρία Κολεσνίκοβα.

Η συνάντηση, στην οποία μετείχαν και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών φορέων, εστιάστηκε στο μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητα στην Ρωσία και στην πρόληψη των αμβλώσεων: «Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια έκτρωση, δεν λαμβάνει σωστή ψυχολογική βοήθεια. Οι γιατροί ασκούν πολύ συχνά ηθική πίεση σε μια γυναίκα «, τόνισε η κ. Κολεσνίκοβα

Μίλησε επίσης, για το έργο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την παροχή βοήθειας στις γυναίκες αυτές: «Μόνο το πρόγραμμα Save the Life των τελευταίων ετών έσωσε 11.132 ζωές παιδιών και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία άνοιξε 67 καταφύγια και 190 κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας  «, τόνισε.

Παρουσίασε επίσης ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την πρόληψη των αμβλώσεων. Σύμφωνα με αυτήν, στο έργο θα μετέχουν περιλαμβάνει πέντε από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες ΜΚΟ και θα προβλέπονται η παροχής ολοκληρωμένης βοήθειας στην  έγκυο και την οικογένειά της και  ενημερωτικές εκστρατείες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, το έργο μας θα συμβάλει στην ετήσια γέννηση περισσότερων από 45.000 παιδιών και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σε οκτώ πιλοτικές περιοχές», υπογράμμισε.

Σημείωσε ότι με έναν καλά δομημένο μηχανισμό παροχής συμβουλών κατά της άμβλωσης, βοήθειας σε έγκυες γυναίκες, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η αύξηση του πληθυσμού της χώρας.

2 σχόλια στο “Αποτρέψαμε 11.132 αμβλώσεις”

  1. Γεια σας,
    Κοιτούσα την ιστοσελίδα σας ektrosi.com και βρήκα μια χρήσιμη ανάρτηση στη σελίδα http://ektrosi.com/archives/950 Μπορώ να γράψω ένα παρόμοιο ενημερωτικό άρθρο, σε συνδυασμό με ένα url που θα αυξήσει σημαντικά το κοινό σας (επισκεψιμότητα). ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ για να τοποθετήσω (δημοσιεύσω) τέτοιο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.
    Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για πιθανές επιλογές και το κόστος τους.
    Με τους χαιρετισμούς μου
    anto desouza

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *