έρχεται δημογραφικός χειμώνας ! και όχι μόνο

Τα σχολεία θα γίνουν γηροκομεία και οι παιδικές χαρές νεκροταφεία !
“Καθυστέρηση γάμου. Άνθρωποι παντρεύονται αργότερα και αργότερα. Μετά από 35, γίνεται σταδιακά πιο δύσκολο για μια γυναίκα να αποκτήσει παιδιά.
Η παρακμή του γάμου και η αύξηση της συγκατοίκησης. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη , ότι οι σχέσεις χωρίς δέσμευση, οι πολίτες έχουν λιγότερα παιδιά. Η νεοταξιτικη φιλοσοφία του ελεύθερου συμφώνου διαβίωσης προωθεί ένα νέου είδους “γάμου” που δεν μπορεί να παράγει πολλά παιδιά.

“Αλλά ίσως», συμπέρανε, “ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο πολιτισμός (συμπεριλαμβανομένων Hollywood, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον ακαδημαϊκό χώρο), όπου περνάνε στον κόσμο την κουλτούρα ότι τα παιδιά είναι ένα βάρος, όχι μια χαρά? Που ωθεί έναν εγωκεντρικό τρόπο ζωής , ηθικής του ζήσε το τώρα ! έναν πολιτισμό που μας λέει ότι η ικανοποίηση προέρχεται από την επαγγελματική σταδιοδρομία, την αγάπη, τη φιλία, κατοικίδια ζώα, τα υπάρχοντα, τα ταξίδια, την προσωπική ανάπτυξη – τίποτα και τα πάντα εκτός της οικογένειας και των παιδιών. Πρόκειται για έναν πολιτισμό που αναρωτιέται γιατί η Sarah Palin έκανε 5 παιδιά και γιατί δεν σκότωσε το παιδί της με σύνδρομο Down. ”

Demographic Winter: “Schools will be turned into nursing homes. Playgrounds will become graveyards.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *