η σφαγή του Ηρώδη ωχριά μπροστά στο έγκλημα της έκτρωσης και τις διαστάσεις που έχει λάβει στην σημερινή εποχή

Ο εισηγητής της ημερίδας κ. Ιωάννης Καραμήτρος υποστήριξε πως «η σφαγή του Ηρώδη ωχριά μπροστά στο έγκλημα της έκτρωσης και τις διαστάσεις που έχει λάβει στην σημερινή εποχή», χαρακτηρίζοντας την έκτρωση «μάστιγα που θα μας οδηγήσει στην αιώνια τιμωρία και στην καταστροφή της Ελλάδας», ενώ τόνισε πως «η έκτρωση δεν είναι δικαίωμα της γυναίκας και πως πρέπει να κηρυχθεί ιερός πόλεμος εναντίων των εκτρώσεων».

Στη συνέχεια η κα Σιάσου έδωσε μερικά στατιστικά στοιχεία. Υποστήριξε πως στην Ελλάδα γίνονται 250.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο, πως 1 στις 4 φοιτήτριες έχουν κάνει έκτρωση και πως το 11% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν.

Τόνισε πως οι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες σε μία έκτρωση είναι οικονομικοί, προσωπικοί αλλά και το γεγονός πως οι γιατροί δεν παρέχουν σωστή και σαφή πληροφόρηση. Επιπλέον η κα Σιούση εξίσωσε την αντισύλληψη με την έκτρωση υπογραμμίζοντας πως «οι νόμοι που επιτρέπουν την έκτρωση πρέπει να καταργηθούν» και πως «όνειρο κάθε γυναίκας είναι να κάνει την δική της οικογένεια, υπό την προστασία ενός άντρα.»

διαβάστε περισσότερα 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *