Κάποιος χρησιμοποίησε την εικόνα αυτού του παιδιού για να υπερασπιστεί τις εκτρώσεις. Και η μητέρα του είχε την πιο τέλεια αντίδραση

Η Sophia είναι 9 ετών και γεννήθηκε με μια σπάνια νευρολογική πάθηση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καλά να μιλήσει, να περπατήσει, να φάει, ακόμη και να αναπνεύσει. Η Sophia έχει επίσης διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 και με ένα σύνδρομο που παραμένει ακόμη άγνωστο αλλά της προκαλεί παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Η Sophia είναι η αγαπημένη κόρη της Natalie Weaver. Και όταν είδε ότι κάποιος χρησιμοποιούσε τη φωτογραφία της κόρης της για να προωθήσει τις εκτρώσεις, αποφάσισε να αντιδράσει, .

Το tweet του ανέφερε: «Είναι εντάξει να πιστεύετε ότι κάθε παιδί έχει σημασία, ωστόσο για κάποια αυτό δεν ισχύει. Γι αυτό η αμνιοπαρακέντηση θα πρέπει να είναι υποχρεωτική και σε όποιον βρει αρνητική και η γυναίκα δεν κάνει έκτρωση, τότε όλο το κόστος θα πρέπει να επιβαρύνει την ίδια και τον πατέρα».

Όταν η Natalie είδε ότι το tweet αυτό για την κόρη της κυκλοφόρησε, ζήτησε από τους ακολούθους της να το κάνουν report . Βέβαια, με έκπληξη διαπίστωσε ότι το twitter δεν διαπίστωσε ότι το tweet παραβιάζει τους κανόνες χρήσης του, καθώς και ότι στη λίστα για το report δεν είχε στις αιτιολογίες το μίσος για τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Τελικά το twitter έκλεισε τον λογαριασμό του ανθρώπου που ανέβασε τη φωτογραφία και και ζήτησε συγνώμη.

Μετά από όλα αυτά, η Natalie αποφάσισε να κάνει και κάτι ακόμη. Να συστήσει τη Sophia στον κόσμο.

Natalie Weaver

@Nataliew1020

Get to know Sophia in this Thread: I realize that I have to share a lot of the bad things that go along with Sophia’s conditions and fighting for her life, but today I’d like to share who Sophia really is. She isn’t her disabilities and she isn’t her diseases.

«Η Σοφία δεν είναι οι αναπηρίες της», έγραψε. «Το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο. Μερικές φορές μάλιστα λέει ”πράσινο”. Τις αρέσουν όλα τα είδη της μουσικής και πολλές φορές χτυπά τα χέρια της στον ρυθμό της μουσικής. Τις αρέσουν να σκάει φούσκες και να της διαβάζουμε.

«Μπορεί να διώξει τον πόνο και τον φόβο σου σε μια στιγμή, μόνο με μια αγκαλιά»

«Τις αρέσουν οι αγκαλιές»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *