τρελα

Εγω σχεδον πριν 1 χρονο εμεινα εγκυος. Δεν μπορει κανεις να φανταστει την ευτυχια κου. Που να ξερα οτι το ονειρα θα γινοταν εφιαλτης. Εκεινος απελπιστηκε. Ημασταν 2 χρονια μαζι 27 αυτος 23 εγω.Τελικα γυρισε κ μου πε αν κρατησω το παιδι εμεις τελειωσαμε. Φοβηθηκα εγωιστικα κ γω το εριξα το αγγελουδι μου. Εκεινος λιγους μηνες μετα με αρραβωνιαστηκε. Εγω των αγαπω αλλα…. Δε αγαπω τον εαυτο μου πια ποναω τρελενομαι σκοτωσα ανθρωπο… γιαι? για το τπτΔΕΝ ΖΩ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΖΩ. Θελω το μωρο μου.Θελω να πω στισ γυναικας τι τρελα νοιω8εις με αυτο
Από: Μελετια

3 σχόλια στο “τρελα”

  1. πιστευω οτι δεν είναι το τελος του κοσμου και θα μπορουσες να κανεις κι αλλο μωρο … αα και επισης οτι ο αντρας σου ειναι μογγολος που σου ειπε να κανεισ εκτρωση το μωρο σου !! ειναι ανηθικο !!!!!!!

  2. Γιατί; Γιατί να πεθάνει μια ψυχούλα; Για τον έρωτα; Και τι είναι ο έρωτας μπροστά στη ζωή; Είναι πολύ σωστό εκ μέρους σου που μετανιώνεις και να ξέρεις, πως αν στο μέλλον αποφασίσεις να κάνεις παιδί και το κρατήσεις, όποιες κι αν είναι η επιπτώσεις για τη σχέση σου, θα είσαι ευλογημένη απ’το Θεό, διότι με τη στενοχώρια δε γίνεται τίποτα! Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά μπορείς να επανορθώσεις! Συνέχισε τη ζωή σου χωρίς αυτόν! Ό, τι βιώσατε δεν ήταν αγάπη και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, διότι πολύ απλά δε σεβάστηκε την απόφασή σου και δεν ήταν ευτυχισμένος με την ευτυχία σου! Φτιάξε μια καινούρια ζωή και με ένα μωράκι σύντομα! Καλή επιτυχία κούκλα!

  3. Οπωσδήποτε εξομολογήσου σε ορθόδοξο ιερέα την έκτρωση, για να βρεις σταδιακά το δρόμο της λύτρωσης. Όλοι κάνουμε λάθη. Υπάρχει ελπίδα και νομίζω πως είσαι ήδη σε καλό δρόμο, αφού αντιλαμβάνεσαι το ποιόν της έκτρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *